Saturday, April 18, 2009

Pearls...

cerita pasal sabah sikit lagi ye...hehe...jgn mare..the most reason is : utk kenangan sendiri..
these are all the pearls yg me sempat rembat masa di pasar sandakan. not so much choices as per compared to KK from what i heared...but, it's enough for this moment (;P)
We all plan nak repeat trip ke sabah both to KK and sandakan...nak menikmati hari dipulau lama sikit dan of course shopping byk sikit dan maybe lebih nilai di KK. insyaallah...


yg ontop of d pic..yg satu set tu belong tu Alani. Oleh kerana recently dia makin suka melaram...semua benda dia nak try..dan endup belila dia satu set as kenangan..cantik dan murah benget...bukan semua ni belong tu me...ada certain nak kasik kat mother in law and cousin.

for those who are aiming for any trip in mesia...go to east part coz pantai yg amat cantik...dan unik dr tpt kita....tp, better go for somewhere yg ada someone kita kenal or tourist guide..lg bagus...so bolehla pergi ke pulau or tpt yg kita tak tahu...

adios sabah!! till we meet again :)

6 comments:

Nurhayati said...

banyaknyeeeee!!!! (ngan mulut ternganga).. wah sakan tul beli ni.. tapi seyes yer cantikkkk sronok la Alani melaram pasni.. kalau gi Sabah nanti harus beli pearls kan.. =)

Ninie said...

Wahhh shopping pearl yer? masa i pegi KK ari tu pun giler tgk pearl murah2 hihihi..rambang mata..

Ninie said...

babe! sila amik award ye

Yani Yusuf said...

salam yani....lama giler tak bukak blog kengkawan...sempat jenguk kejap2 je..rindu plak masa rajin2 dulu...hehe....ni saje msg sbb lama tak dgr citer...take care k...:D

Nurhayati said...

lama nye tak update blog huhu

Fakeh said...

Cubalah google tajuk BANGSA MELAYU MENGIKUT ULAMA AHLU SUNNAH WAL JAMAAH, maka akan fahamlah kita tentang hakikat bangsa ini. Dan cubalah google pula tajuk-tajuk berikut agar kita kenal musuh dalam selimut yang mencari peluang dan ruang untuk mengkhianati bangsa ini, iaitu:-

(a) http://www.mediafire.com/?ne2dmyeinzo
(b) Jaringan Wahabbi Sdn Bhd
(c) Jom Kenali Dr Maza & Co
(d) Ahlul Bait Yang Dicerca
(e) Tok Ayah Zid Kedai Lalat
(f) Kuasa Tiang Kepada Cita-cita
(g) 40 Mutiara Hikmat Serambi Mekah

FAKEH KHALIFAH SAKA