Friday, October 3, 2008

3 Syawal di Johor

Finally managed to get online and update my blog. rasa mcm kekurangan je sbb takleh online, tak tahu issue semasa dan yg pentingnya takleh tunaikan kewajipan sbg daily blogger. kekekek..

Currently we are still in JB, beraya dengan tak ingatnya. Mkn byknya!!!!!!tension! tension!! dahla tak bawak HL sbb mcm tak mkn kot dah ramai2...n, karang mak mertua hampa lak menantu tak mkn dia masak(kekononnya la tu..hehe).

Raya yg paling best sbb takyah fikir nak naik keje tergesa-gesa. Oo..dikesempatan ini nak ucapkan gokurosan pd Kak Lina n Arni...keje baik2 ye...hehe....(ikhlas ni).

Kami maybe balik KL esok. Maybe bolehla update betul2 blog ni beserta gambar2 menarik...skrg cable tak bawak...

Kay semua....selamat hari raya dari Tennitodoku ...

4 comments:

SaDi said...

Selamat Hari Raya!!!!!!!

~Cinta Milo Ais~ said...

jelesnye boleh raya lama2 hehe...selamat hari raya :D

Me_Bee N Kids said...

Elo mama Yani ...Sonotnye raya lama2kan ..Jeles I ...heheheh ...
Upload gambo raye yer ..Mama yani sure vogue punye :)

Yani Yusuf said...

dear...lama tak update blog...'cuti' lama kan...huhu