Tuesday, October 21, 2008

Bisa ka ini Pak?

Punyala takleh imagine..all this while been paid to support bilingual...ini dah jadi trilungual...hehe...kena support Bahasa Indonesia!!
'boleh saya bantu bapak utk mencari solusi ini?' kekek...
kena bykkan tgk sinetron lepas ni. Mcm nak pecah perut masa first got call from Pak Petrus..I'll remember his name untill forever....he made my day...hehe
I'm furnishing my English together with Indonesian language....mcm makin jelas je nampak Bali melambai2....hopefully takde la terlupa pulak my Jap...takut yg dikejar tak dpt, yg dikendung berciciran..

Btw, cerita pasal weight management sikit. Masa raya tu punyala ngeri tgk selera mkn sendiri...mcm tak ingat mkn...but, yg bestnya masa timbang kat rumah hubby's auntie...terkejut lak..berat maintain...ker, mcm kurang sikit...maybe penimbang tu salah....*wink*.
Kiranya mcm dah boleh maintain altho dah lama jugak tak consume HL. eversince raya la kot...Skrgpun still weighing myself everyday, and still maintain...
And, the good is...we were on track again..we were out for jogging since last week...memula rasa mcm malas je...tp, once dah jejak kat track tu with my jogging shoes yg dah berabuk..terus rasa semangat...rasa mcm lepas ni nak terus maintain jogging...
Masa tak jogging dulu, memang rasa badan tak best...atleast dpt jogging seminggu sekalipun..dah ok.

p/s : since last week we the whole family mcm rotate pulak tak sihat. Memula Alani demam, pastu me selsema(sampai harini) and semlm Ako lak demam...mintak2 hubby sihat la...lagipun sbb hubbypun dah start pegi gym balik..

3 comments:

supermummy said...

first time ke sini..salam perkenalan!

Me_Bee N Kids said...

Haha ..kelakar kena support Indonesia nih ...Yani buleh blajo ngan si Erna nampaknye nihh kekekekek ..
Ingat masa dedulu , kan selalu buat scene support dlm bahasa mesia kekekeke ...Pak Petrus tuh kire 1st indonesians yg call la yerr

Anonymous said...

kabare...
kok bisa kita ketemu di kl sentral...

permisi dulu ibuk..

-ogawa yayoi