Tuesday, October 14, 2008

From station with love

Lamanya tak update blog. Bukannya takleh online, cuma mcm malaspun ada...
Skrg ni sbb baru 2 hari di tempat baru, so kena sorok2 sikitla nak buat kerja bukan2...heheh..
Kerja mcm best je sbb semua org friendly..but mcm takde la nak borak2 mcm kat company lama...malaypun boleh kira ngan jari...yg sama team ni, sorang Korean, sorang Thai, sorang Indonesia, India dan Chinese. Very universal and international kan...hopefully all goes well.

To be continue

5 comments:

::Umi Sufira:: said...

kak Yani, lamanya tak dengar crita..tak sabar nak baca update pasal tempat kerja baru nih..good luck kat tempat kerja baru;)

Me_Bee N Kids said...

Wah ..yani lamo den tak dengar bite ...hehehe ..anhyway gambatte tempat baru !!

SaDi said...

keja bebaik yek!!!!!

masMZ said...

YaNi, uDaH TuKo KeJe KaT MaNeR PuLaK???

Me_Bee N Kids said...

Yani ,

Kalau rajin , buat ler sukudai ( tag ) kat blog kiter ...