Sunday, October 19, 2008

Raya....

Ni la sebahagian gambar2 raya haritu. Punyala berzaman nak upload gambar..syawal pun dah masuk ke 20...tinggal lagi 10 hari je nak mood raya ni...hehe...punyala lama.
Semua org best tak raya? hehe..banyak tak kumpul duit raya(utk anak2 or diri sendiri), dan banyak tak spent masa raya? huh...cerita spent masa raya....boleh tahan penangannya kan..thn depan raya, rasa mcm nak start beli dr skrg je...esp nya baju sendiri la..hehe....sebenarnya dah terbeli kain utk diri sendiri masa nak beli kain utk hantar my bro kawen nanti...maybe jadi salah satu..ke salah dua...kekek....utk raya...
Bila dah ada anak ni...kemeriahan raya tu lebih sikitkan...Anyway, selamat hari raya ke-19. (sempat ke nak puasa 6 ni...sambil ganti puasa...) ...



raya pertama di Johor..sampai raya ke 4


Ako n Alani bersama bapa2 saudaranya...dan, us.


raya kedua....dan bersama beloved mom on raya ke...brp ek...tak ingat..hehe

4 comments:

Me_Bee N Kids said...

Hi Yani , suits jer ako pilih songkok kaler pink ..sama ngan alani ...By the way , cantik tudung munawarrah tu *wink*

Yani Yusuf said...

waaa...dah kembali memblogging...hehehe

Tirana said...

Comelnya ako dan alani...Budak-budak la yang paling seronok beraya...

sue.anne.na said...

gamba last tu cam sheila rusly pulak