Monday, August 25, 2008

My kids had returned

(tajuk tu I ubah sikit dr skrip ' MY SON HAD RETURNED' from Ratatouille-Ako favorite movie)

Alhamdulillah, berakhir dah seminggu perpisahan dengan my kids..
Dua2nya sihat, makin tembam sikit kot...agaknya sbb makan berlebih2 ngan opah, atok.
Masa kami sampai, my mom dah nak baik bas, pergi rombongan ke tengganu ngan kelantan. hmm...shopping la tu. So, tak sempat nak sembang lama...

Ako ngan Umair(my sis's son) khusyuk main game. Alani, dah besar sikit....mcm dah makin tembam...

We headed back to KL on Sunday around 2pm. Balik tu, singgah D Curve..and we bought Alani first shoe!! Clark pink with flowers printed.Cute kan. Terus pakai....hehehe



Then, tukar topik sikit...Pagi ni masa nakgi keje...kat jln Sg besi yg memang tetiap hari jam...ada lak polis tgh buat road block.Lagi la menambahkan jam..

Nampak tak polis tu...tak faham kenapa la nak buat road block pagi2 time peak hour ni? Mesti ada apa2 ni...hmm...(selingan)

4 comments:

Tirana said...

Alhamdulillah..dah dapat anak balik ye.. sure lemas anak-anak tu kena ciuman rindu dari mama..hehehe..

~Cinta Milo Ais~ said...

yeahh...mereka dah balik...mari sepahkan rumah heheheh

rizal said...

anak-anak memang menceriakan suasana kehidupan.. huhu


btw, semperna merdeka, you ve been tagged. Mari meramaikan senarai Malaysia bloggers sempena merdeka ni.. :)

Hope you join us. Check kat restnrileks yer.. Selamat Hari merdeka. :)

shafa said...

boring pun dah hilang kl ada anak2 ni. mst tak sabar ni nak p ambil. Lps ni jgn maid cuti panjang lagi dah laaaa...ek.