Monday, November 10, 2008

Alani dah boleh jalan akhirnya


Tunjuk gigi Alani...hehe..

My angels...Ako n me..(tudung baru beli ni...ok tak?)


Ako dan abah...kalau kasik dia jalan sorang2, jawabnya memang teggelam la dlm kolam ni..

Alani dah boleh jalan officially semlm, masa umur 1 thn, 1 bln dan 2 minggu.
We were first time went to d Gardens and it was so so OK la..but, I think for me it's more comfortable to have a walk at Pavilion. Masa tula..Alani dah start mcm tak dok diam.... hehhe...penat jgn ckpla...nak ikut dia kat tpt mcm tu...dgn org ramainya..dgn nak bawak stroller, barang lagi..
Langsung taknak dukung..taknak dok dlm stroller, taknak dok dlm babychair.
Teruja betul ibu dan abahnya...abg Akonya..mcm jeles pun ada..hehe...

Mlm tu lepas balik, ingat nak tidokan budak2 ni awal...sbb nak baiki desktop my babysitter(jd technician lak..hehe)...tak tido awal jugakpun...
Alani suddenly bangun..pastu gelak sorang2...rupanya dia dah dpt skill baru...pusing2!!
dia pegang sofa, lepas tangan..pusing 1 round then pegang balik sofa...lepas tu..terus jln dari dapur...ke bilik...sambil break kejap..pusing...jalan lagi...huh! memang start from nowon, busyla kami mengejar si kenit ni..gambar si cute ni, nanti ek...

5 comments:

Tirana said...

Tahniah untuk Alani..lepas ni memang dia tak diam la tu..ke sana sini..tak larat mama nak kejar..hehehe

SaDi said...

hehehe... lepas siap laaa... dia tarik semua barang kat atas meja... :)

Yani Yusuf said...

wah...tahniah tok Alani....leh la mama Alani tambah baby lg...hikhikhik

Me_Bee N Kids said...

Omedetou !!...Heheheh dah jalan sok bertambah lasak ler nanti :)

Mummy HnH@arnie said...

Congrats Alani!

mana gambo nya kak Yani? dah 2 hari tunggu nie... ekekek...