Friday, February 20, 2009

Lobby??

Ini adalah gambar lobby/reception sebuah MNC company di Cyberjaya. Di lobby inilah me akan mendaftar utk dapatkan access card utk mula bekerja di syarikat ini.
Soalannya : Lobby company manakah ini?




Hopefully start dr tarikh me mula bekerja disini, me akan mendapat ketengangan yg abadi(or lama sikitla dr company sekarang). So, takdela penat asyik nakgi interview je..
(ni sendiri punya gatal la kan..sape soh asyik lompat je...)

Ganbarimasu!!

11 comments:

::Umi Sufira:: said...

Wow! Dah dapat kerja lain lagi yek?murah rezeki kak yani..ngee...gud luck yer di tempat baru:)

miszrLina said...

DELL!

hehe...

wah..congrat dpt keje baru... ada vacant lagi tak?? huhu

masMZ said...

yuhuuuuu.... doket larrr kita nanti Yani....
Aiiii keje baru lagi????? ekekeke

Mummy HnH@arnie said...

jawapan ader kat pic 2nd tue...
hihihi... ganbatte!

semoga konkai koso stay lama sampai jadi manager, okay! ;)

Nurhayati said...

hoyeeeeyyyyy selamat bekerja ditempat baru..

cantiksss oo lobby opis tu.. besar.. dan mesti best keje situ kan.. hopefully and InsyaAllah =)

Zyan said...

waa...tuka kije cam tuka baju jek hehe..kagum den

Malis said...

Kalau tak lompat-lompat,
bukan Yani namanya....
Anway, tabik le dengan sikap kau yang berani ambil risiko.

Anonymous said...

hi yanie
Loh keje baru ker..murah rezeki yek.....
tahniah dr etty

YANI said...

hahaha...sorryla ye, tak perasan jawapannya dah ada dlm tu. hehe. nasib baik Arni ckp...huhuh.

Thanks to semua my frends...

Me_Bee N Kids said...

Wahhh bestnye keje baru lagi ...Kite pun dah tau kat mane ..kekekeke ....

Anonymous said...

ya rabbi, pengorbanan yang cukup besar dari ibu buat ur family