Friday, February 6, 2009

Ako first homework

ta-ra!!!----hasil kerja sekolah Ako yg pertama.Ako dah pandai menulis...even baru ikut titik2 tu, tp kira satu perkembangan la kan.hehe..puji anak sendiri je kan. kaler apple tu...dia kaler sendiri. terer oi...kaler merah kat epal, dan hijau utk daun. even terkeluar2..tp, kira acceptable la kan utk budak umur 4 thn.


alahai..cita pasal 4 thn ni...actually Ako dah 4 thn masa 2/2 haritu...tp sbb Ako demam teruk, sampai 2 kali gi klinik baru baik...tu yg tak sempat nak celebrate apa2 masa haritu. dahla my hubby pun demam..tu yg mcm langsung takde feeling nak celebrate. takpela, kira hutang ibu ngan abah la ye. kesian dia.

nak cerita satu lagi...hari tu masa kat kg masa dia tgh demam...kami ramai2..me, my parents, my sis, my adik n ipar sembang2 sambil perkena kopi n pisang goreng...Tira(my adik ipar) tulis la word 'mom' kat kertas lukisan. Masa tu budak2 tu semua(my kids n my sis's kids) tgh dok berguling2 la kat situ...tetiba, Ako dgn penuh minatnya ambik pensil tulis jugak, ikut auntie Tira..kami buat biasa jela...sbb dia memang biasa conteng2..tetiba..

'IBU, TENGOK AKO TULIS'.

kami semua tgkla...tgk2 dia tulis ni :

Dia tulis sendiri perkataan ni. (yg ni me tulisla..sbb tak ambik gambar masa tu,tp memang lebih kurang mcm ni la..hehe-buruk tak tulisan ku??kekek)

Me terus cium dia bertubi2...terernya anak ibu....terernya anak ibu....hahahhahahaha

lebih2 lak ibu dia kan....pastu terus berangan...tah2 anak aku ni genius mcm Adi Putra kot...apa nak buat ek..kalau dia genius??kakakakakak

3 comments:

miszrLina said...

alhamdulilah.....

if ako genius itu sudah bagus u....

ako dah 4 yrs eh... adam baru 3 yrs...

bole geng2 la kan... hehe

::Umi Sufira:: said...

Seronokkan tenok pencapaian anak =D

Me_Bee N Kids said...

Akak pun slalu follow up homework die ..kekek rasa happy je kalau ade improvement :)