Friday, January 30, 2009

Bride wars



Best cerita ni. Baru tgk semlm kat Midvalley sementara tunggu hubby balik keje.

Sesapa yg mcm ingat ni love story...saya rasa agak silap ye. Ia sebenarnya berkisar pd frendship. Oleh kerana impian perkahwinan sejak kecil mereka sedikit musnah disebabkan TARIKH dan tempat yg clash, tercetusla pergaduhan yg sgt tak boleh diterima akal..sampaila mereka ni betul2 dah merosakkan perkahwinan mereka yg dah dirancang dgn hebatnya : 6th Jun at the PLAZA!!

hahahaha...cerita ni memang kelakar..tp, rasanya better tgk ngan member rather than couple sbb mcm tak brp sesuai utk lelaki kot..
n for me, both actress Anne Hathaway n Kate Hudson were awesome and PRETTY!!!

4 comments:

miszrLina said...

wah. sounds best! harus g tgk nih. huhu

Nurhayati said...

best ek... nak tengok gak le.. tapi kalau citer2 camni kan.. memang tak leh ajak hubby sbb tak layan huhuuh....

jom teman hehehe

mamazana said...

mmm... lamanya x tgk wayang!!!

::Umi Sufira:: said...

Kak Yani saya tengok crita nih hari ahad lepas..siap meleleh lak air mata masa depa dah nak masuk plaza nak start majlis wedding tuh..kekeke..erti persahabatan sebenar!