Thursday, January 1, 2009

Theraphy

Wah..best memang best jumpa kengkawan dan buat mcm2 aktiviti SATU hari suntuk.
Dari around 10am sampai 7pm.
Pagi jumpa di KL sentral..Dot, Fiza and Rez tgh breakfast..sorry ye kengkawan..saye terlambat sikit..sbb pagi tu gi jogging jap. Lama sgt tak jogging, tu yg rasa terpaksa pergi..
Lepas Suru n Ida sampai kat parking, terus naik monorel turun di Imbi-Berjaya Times Square.
Suru singgah beli auntie anne had some light bfast sbb kang 2 jam dlm bilik tu..langsung takleh mkn..
Sampai Jojoba, we were welcomed greated. Service very tip top. Kami di soh pergi washroom dulu, then masa kami masuk balik tu, ada 6 org tgh beratur tunggu kat tepi entrance to the rooms. Huh! the feeling masa tu, mcm puteri raja lak...hehe..perasan.



Treatment were including scrub, bath tub, ear candle and full body massage. Memang best. walaupun minah tu kecik je..tp dia urut memang power..kena pada semua urat2...best tol...dahla sembang ngan Fiza mcm2 tak berenti2 2 jam...itupun 1 lg theraphy tu..hehhe..
Abis treatment, we had our lunch at Penang delight..(eh betul ke nama kedai ni ek..) dan, lepas tu naik monorel ke Bukit Bintang lak..gi Pavilion.
Shopping!!
.
.
.
.
.
.
.
Balik dr Pavilion, naik la monorel nak ke KL sentral kononnya...dan, me confident je naik ke platfrom B...sembang masing2 tak ingat dlm tu...alih2...sampai shuten..aik? Titiwangsa??? bkn patutnya we're suuposed to head KL sentral ke? hahahaha
Dok terus dlm monorel tu...sampaila syuten lagi...finally Kl sentral.
Sampai rumah dah dekat kol 8...
Best!!

p/s : opps...ok tak tudung yg me pakai tu? baru dpt dr Ninie kelmarin. Bestla pakai tudung tu..senang pakai dan material dia best.TQ so much Ninie...nanti nak order yg lain lagila...hehe

6 comments:

Ninie said...

wahh dah pkai tudung baru ye...cantik2 hihih kena dgn u...i jual yer...tq

Zyan said...

weh suru ogorgeousnya feminin gituh ahahha, erm kawattenaine minna, yani lawa tudung! ahaks

YANI said...

Ninie, tq! tu yg rasa mcm nak beli lg nanti...nanti i email u lagi ek...

Yan, tula..suru yg paling feminin...heheh..siap sandle lebih urang ngan kaler baju...hehe...org lain..lebih kurang je..kawaii je lagi. altho thn ni dah...31!! haha ..kowai

Nurhayati said...

wah bestnye hangout ngan kawan2x..
lama dah tak lepak2 cam itu.. huhuhu

p/s: cantik tudung itew.. org yg pakai lagi cantik hihi =)

mamazana said...

mmm.. bestnye. sekala sekali nak jgk g outing ngan kengkwn kan...

YANI said...

Yati n Mamazana, thx for dropping by!!

Yati->tima kasih(kembang2..hehe)best..jln2 sekali sekala kan..rasa mcm bujang je..kekek

Mamazana->kena lepak2 sekali sekala kan...mcm refresh mood je..