Monday, June 23, 2008

Weight maintain, but......

Dah lama tak cerita pasal weight loss. Maybe sbb berat tak turun, tu yg mcm takde point nak cerita...TETAPI, kebanyakan or..semua kot...seluarku dah tak boleh dipakai dengan smartnya. Maksudnya semuanya sudah longgar, dan ada yg sampai boleh dibuka tanpa membuka zipnya. Satu perkembangan yg bagus kan..Kita pergi kepada teori fat turn into muscle. Mungkinkah itu yg sedang berlaku? We hope so...
Yan soh boh gambo sebelum selepas....tp, mcm tak nampak sgt ke...or maybe nak ken acarik gambo yg betul2 memberi impak kpd viewer.

Okla. Itu saja untuk harini. Ada topik yg nak tulis, cuma mcm belum jumpa material yg berkenaan. Tima kasih.

2 comments:

sultan said...

berat aku berlegar-legar sekitar 60kg-65kg dlm masa 1 taun ni. tp org kate kalo aku dpt lepas 70kg aku akan jd lbh ensem. hihihi...

YANI said...

Sultan, maybe kena mkn lebih utk dpt berat ideal...tp, minyak naik...kena lagi jimat...bila nak dpt berat ideal ni kan...huhuh