Thursday, June 19, 2008

Garra Rufa Fish THERAPHY


Speaking of theraphy again....here comes the trial of Fish theraphy.
.......
conclusion : geli.....BEST!!
nak dtg lagi ni...



pegi time lunch ni....hahah...kalau bos tgk blog ni..mati ni...

tgk tu...garra rufa fish ni tgh hisap dead cell...geli...


*pix courtesy : Arni. thx Arni...

FYI.
Location : Jln Telawi..(brp ek? sorry tak ingat), Bangsar.
Price :
Normal price : RM38/30 mins
Happy hour promotion- RM30/30min (from 10am -3pm)
Buy 2 free 1 promotion - RM38 x 2 = RM76 (blh dtg 3 org, or pakai 1 lagi tu utk later session)
Phone no : 03-2287-5518

8 comments:

yankiut said...

iskhh..gelinya..bape hinggit nih sekali masuk??

Mummy H&H said...

haaa tanoshikatta!!! tapi sedey sket, sbb sakana-tachi tak byk dtg kat saya... mesti sbb awal2 tue 'teriak' tak ingat, so, sakana-tachi pon takut nak dekat... hahha... jikai kalau pi lg, nak menghayati 30 minit itu dgn penuh bertenang... :D

YANI said...

Yan, aku dah add dlm post tu....takla mahal...skrg spa ni tgh top tau...try la carik..mesti ada kot...
Arni, best giler kan...tula, rugi sbb kita dok teruja2 sgt..tu yg ikan lari..kondo kalau pegi lagi..kena coooolllll je

mimi said...

wah wah menariknya...harituh tengok fish teraphy ni ada masuk kat majalah 3 ke nona ntah...kalu kat johor ni kat manalah ada Fish teraphy ni kekeke...

debu-papa said...

ikan phiranna nyer terapi ada tak?

YANI said...

kuang kuang kuang...kan best..kalau blh nak ikan apa..sape yg rasa2 byk kekotroan tu...ambik ikan piranna...hahahha

debu-papa said...

ikan tuh makan bulu tak? wakakak

YANI said...

Kalau ikan tu mkn bulu, mesti dah mati..sbb bulu tak hadam, dahtu perut dia kecik, tak muat nak telan bulu org2 yg banyatt..wakakakakaka