Wednesday, September 17, 2008

Alani turn to 1

Sept 27th is Alani's first birthday. Kalau ikut bulan Islam, br je lepas on 15th Ramadhan hari tu.
Dah besar my daughter, mcm tak percaya je dah 1 thn. Abg Ako pun dah 3thn 7 bln. Isk..yg paling tak percayanya...dah 2 anak dan dah 4 thn lebih married..how time flies.

Maybe nak celebrate birthday Alani kat Johor masa raya. First day ke 2nd day raya kot. heeh...tak kisah bila2 sbb kali ni raya panjaaaaaaaaaaang. Tak kisah nak cuti sampai bila pun.kekek. ha...apa? Kenapa? sbbnya....rahsia la..

Pasal birthday Alani, maybe nak buat simple je kot...tgkla..itupun mcm belum sure, sbb kat rumah PIL, so takleh la nak rancang lebih2..takut diorang ada aktiviti lain. Ini pun belum bgtau...hehe..suka2 je kan.

Fasihah Alani Mohd Rezal in action...



First 5 months...


6 months later

Ni tgh mengamuk..nak grab this camera...(please ignore the mess)...

Tomei tak pakai tudung ni? mcm dah besar je kan...ni latest pix of nearly 1 year Alani

semoga Alani jadi anak solehah dan capai semua impian....ami-n

7 comments:

~Cinta Milo Ais~ said...

hepi besday to alani..moga membesar bagaikan johan hehe

Rozamimi said...

Kejap je besar..rasa macam baru je tengok frenster kak yani dapat baby..BTW, alani so weet..kat gambar pun sokmo senyum..hehe..happy birthday to alani...;)

SaDi said...

happy birtday baby.... mmuuuaaahhhh...

YANI said...

Cintamiloais, Mimi and Sadi..Thx for all d wishes..bestkan tgk baby membesar..walaupun half of their life watched by babysitter..hehe..

Yani Yusuf said...

hepi earlier besday to Alani...semoga jd anak yg solehah....muahsss

zazaez said...

Happy Birthday to Alani.. Advance sikit wish.. ;) Sweet girl.. Senyum je..

Mummy HnH said...

Happy advanced birthday Alani! ~ hugs & mmuaahhhsss ~

err, plg takkan lupa sampai mati laa, kita bertiga pregnant serentak... the best part was, boleh pulak gap tue 2-3 bulan.. sorang habis pantang, sorang lagi masuk labor room... aaa, natsukashii... syoknya berada dlm 'comfort zone' pada waktu itu...