Monday, September 22, 2008

Only 8 days remain to...ehem ehem

Last weekend we went to PKNS shah alam. Punyala ramai org. Almaklumla kalau nak raya dan nak cari baju melayu, kurung, etc memang sini la yg paling meriah selain dr jln TAR kan. Nakgi jln TAR, lagila tak..dengan jamnya, org ramainya, parking susah..

Sepatutnya nak cari baju melayu hubby kaler blue turqoise, songkok dan sampin ako. That's it.
Tapi, oleh kerana hubby taknak kaler itu...huhuhu...kami pun tukarla kaler tema kepada kaler purple...nasib baikla baju saya yg dah tempah tu kaler pinkish purpleish sikit...so, kira oklah.

Dan, skrg ni misi bertambah kencangla sbb nak kena carik :
1-baju melayu hubby- checked (luckily sampin hubby thn lepas kena ngan baju dia br beli tu...huhu)
2-baju melayu purple Ako
3-baju kurung purple Alani (kalau tak sempat beli dress purple la..)
4-tudung Yani (purple dan blue turqoise)
5-sampin Ako -checked
6-songkok Ako -checked
plus some tee, pants, skirts for the kids..yg beli masa sale tu tak cukup je..

Tinggal lagi 8 hari je ni...mintak2 jumpala yg berkenan dihati..

p/s : kalau sempat nak cari jugak handbag raya..
I wish I could afford this ..boleh matchkan ngan both; purple or pink.




or maybe this... boleh match dgn semua kaler...

7 comments:

SaDi said...

waaahhhh... seronoknyeee shopping.... samalah ngan sadi... purple... huahuahauhauhauhau...

~Cinta Milo Ais~ said...

ya..shopping selagi boleh hehe

UnGu VioLeT said...

salam ramadhan..
dtg ambik award yer kat blog mar..

miszrLina said...

wah..sonoknye shoppin satu famly...
tumpang hepi bile kwn2 hepi =)

huhu..handbag yg kaler itam tu nice gak ek...simple je..

Me_Bee N Kids said...

Yani , minat ler yg itam tuh ..comei jerk ...brand aper tuh ..??

SharifaEmairzet said...

akak n family pun purple tahun ni... ooo wana tahunan :D

YANI said...

ush..ramainya kaler PURPLE!!! padanla pegi Omar Ali, kaler purple dah habis...rupanya korangla habiskan ek...hehehe....
Ina, Kak Lina, beg gray tu..LV la..berangan je ni..cantik kan