Tuesday, September 9, 2008

Award lagi dan lagi

Award yg bersinar-sinar bergemerlapan ni dr Arni. Thx a zillion Arni..
Wah memang bak bulan purnama bersinar..kita pun patutnya bersinar mcm ni jugak masa Ramadhan ni kan..dengan amalan utk bekalan akhirat..insyaallah

Didukung oleh: Antown, Mangosteen, Sha, Jasmine, emh, Mummy HnH, Yani, your name here!!
Okay, dengan bangganya saya nak pass hadiah ni pada...

Jaja, Ninie, Yani Yusuf, Tun Fatimah, Sultan, CintaMiloAis, Kak Tirana, Ojie, Miszrlina, Shafa, Arinna, Malis, Azian, Debupapa(haritsuke shiteyo...mushishinaide..hehehe)..(ramai sgt ke ni ek)

Gimana caranya?
1. Copy gambar di atas lalu posting di blog anda
2. Lanjutkan tags ini minimal ke 5 blogger muslim yang anda kenal. Jangan lupa tinggalkan komentar pada blog mereka
3. Tulis alamat blog anda (di bawah gambar) setelah alamat blog pemberi tags
Catatan:Yang mendapatkan tags ini hanya untuk blogger muslim.


And, thx to Miszrlina for this so so beautiful award!! You are so sweet...
Best kan ada blog..boleh tukar2 kawan...tukar2 cerita, menjauhkan yg dekat, mengeratkan yg renggang...
dan, saya nak bagi award yg sungguh cantik ini pada jeng jeng...
Arnie, Kak Lina, Mimi, Jaja, Ninie, Yani Yusuf, Tun Fatimah, Sultan, CintaMiloAis, Kak Tirana, Ojie, Miszrlina(aik..terbagi balik pulak...takyah buatla..saje je), Shafa, Arinna, Rizal-restnrileks, Mangosteen, Alif Mikail, Malis, Azian, Sadi, Debupapa, Anwar Ibrahim, Chedet, Nurul Izzah..(diroang ni jenguk ke sini..)....

dan utk semua blogger yg sudi menjengah ke blog saya ni..terima kasih daun keladi...
thx again.

1 comment:

~Cinta Milo Ais~ said...

mekasih bebanyak kak yani sudi bagi hadia hehehe :)